Abonament

Sunt acceptați un număr fix de 15 membrii fotografi și 15 membrii videografi într-un județ.

Sunt acceptați în fiecare categorie de preț dintr-un județ 5 fotografi și 5 videografi astfel:

Preț de pornire pentru serviciu de nuntă:

  • 0 - 500 € (5 videografi și 5 fotografi / Județ)
  • 501 - 1.000 € (5 videografi și 5 fotografi / Județ)
  • Peste 1.001 € (5 videografi și 5 fotografi / Județ)

Oferim cele mai potrivite recomandări conform skill-urilor fiecărui membru prin quiz-uri create special pentru avatare de clienți.

Poți urca câte galerii vrei oricând îți dorești. Galeriile foto sunt găzduite pe serverele noastre dedicate în timp ce clipurile video sunt urcate prin embemed code ce îți oferă o publicare instantă.

Primește un număr mare de aplauze din partea clienților tăi.

Stai fără griji, nu trebuie să apelezi la un copyrighter profesionist pentru a prezenta oferta. Platforma crează automat oferta ta în funcție de selecțiile pe care le faci.

Aici tu ești propriul manager. Această unealtă îți oferă posibilitatea să pui în practică skill-urile tale de a convinge clienții să cumpere. Prin acest tool îți personalizezi rapid și ușor prețurile pentru fiecare lună în parte.

Îți rezervi simplu datele în care ești ocupat. Afișăm doar oferte disponibile pentru o anumită dată pentru a ne păstra calitatea informațiilor prezentate către clienți.

Îți trimitem automat un sms și un email atunci când un client face o solicitare pentru serviciul tău. Ai acces rapid la datele clientului pentru al contacta cât mai repede.

În pagina portofoliului tău afișăm 1 link dofollow către site-ul tău (transfer de autoritate), 1 link către pagina ta oficială de Facebook, Instagram, Pinterest, Youtube și Vimeo. De asemenea beneficiezi și de legături directe către Whatsapp și Messenger.

Afișăm numărul tău de telefon pentru a oferi posibilitatea clienților să ia rapid legătura cu tine.